KONTAKTA OSS

 

24/7 suppOrt

E-post

Skicka ett e-post till support@sitebox.fi ifalldu behöver hjälp eller har ett problem. Eller till sales@sitebox.fi ifall du har några frågor eller önskar köpa våra tjänster.

Boka ett möte

Ifall du vill träffa någon av våra representanter för att gå igenom dina hemsidebehov, ta kontakt med sales@sitebox.fi eller ring +358(0)248084335

Ring oss

Ring oss på +358(0)248084335 eller kontakta din personliga kontaktperson!

Betala en räkning? Eller har du en fråga angående fakturering?

Ring: +358(0)248084335 eller skicka ett e-post till billing@sitebox.fi 

Kontakta vår 24/7 support

Vid brådskande ärenden ring: +358(0)248084335. Eler skicka ett e-post till support@sitebox.fi sååterkommer vi så fort som möjligt

 Ofta ställda frågor

Hur beställer jag min hemsida?

Välj paket på startsidan eller under  “Priser” och fyll i din beställning. Vi återkommer så snart som möjligt för att noggrannare gå igenom dina hemsidebehov. Du kan också kontakta oss på sales@sitebox.fi eller boka ett möte på: +358(0)248084335.

Hur skapas min hemsida?

Efter at vi gått igenom dina behov och önskemål och ni levererat någon typ av grudinnehåll till hemsidan, kommer en professionell webbdesigner att skapa en design som skickas till dig för godkännande. Därefter görs ändringar enligt dina önskemål och vi fortsätter att utveckla sidan till en slutprodukt.

Hur levereras min hemsida? 

När slutprodukten ärklar så kommer den att skickas till dig för gokännande innan publicering. När du godkänt produkten så sköter vi om hela processen för att få din hemsida publicerad.

Hur betalar jag för tjänsterna?

Vi skickar dig en faktura när produkten publiceras, vi kommer inte att skicka några fakturor eller be om förhandsbetalningar innan du får se din slutprodukt.

Var lagras mina hemsidor?

SiteBox har egna servrar där alla webbsidor hostas, vi använder oss inte av utomstående webbhotellm utan har full kontroll över våra egna servrar.

Kan jag få en e-postlåda genom SiteBox?

Vi har valt att inte upprätthålla egna e-post servrar på SIteBox. Men vi hjälper dig gärna att komma igång med tredjepartstjänster som G-Suite, Zoho eller Microsoft Office 365. Fråga din personliga kontaktperson vilken tjänst som passar dig bäst.

Vem uppdaterar mina hemsidor?

I alla våra tjänster får du själv åtkomst till att uppdatera ditt eget innehåll. Du kan också kontakta din personliga kontaktperson för att få hjälp med att uppdaera din hemsida beroende på vilket abonnemang du valt.

Varför är det billigare att betala årligen än månatligen?

När du betalar årligen så minskar vårt administrativa arbete och våra kostnader är mindre, därför kan vi erbjuda alla våra paket förmånligare då du väljer att betala årligen.

Är jag bunden till min prenumeration på SiteBox?

Nej, du kan välja att lämna SiteBox när du vill. Den pågående faktureringsperioden kommer dock alltid att faktureras till slut.

Det lättaste sättet att ha en professionell hemsida

snabbt, enkelt och prisvärt