TILLÄGSSTJÄNSTER

 

till din hemsida

Tilläggstjänster till din hemsida

Köp alla dina online tjänster från samma ställe, alla tjänster du köper via oss kommer att vara skräddarsydda för dina behov och din hemsida.

Domännamn

Köp dit domänanm av oss

Köp ditt domännamn (.FI, .COM, .NET e.t.c. via oss. Välj ditt eget domännamn och låt oss ta hand om resten! Du kommer fortfarande att äga alla rättigheter till ditt eget domännamn, vi tar endast hand om registrering och förnyande av domännamnet.

Vi är officiell registrar till .FI-domännamn

Domännamn från 9 € / år

Flerspråk

Din sida kan visas på flera olika språk

Detär viktigt at din sida kan visas på de språk som dina kunder önskar. Med SiteBox har du möjlighet att visa sidan på ur många språk som helst. 

Flerspråksalternativ från 2 € / mån

Kalendrar och bokningssystem

Kalender, evenemangshantering eller bokingssystem

Håll koll på din tidsplanering, dina bokningar eller dina event med någon av våra kalenderlösningar. Vi anpassar tjänsterna till just dina behov och hjälper dig komma igång så smidigt som möjligt.

Kalendrar från 1 €/mån (Bokningssystem från 15 €/mån)

Nätbutik

Hitta rätt nätbutiksalternativ

En nätbutik kan vara allt från en produkts säljsida till en stor detaljhandels nätaffär eller biljettförsäljning för ett litet turismföretag. Genom oss kan du skapa en egen nätbutik eller så hjälper vi dig att integrera tredjepartslösningar i din hemsida. 

Vi kan också hjälpa dig hitta det smartaste och förmånligaste betalningsalternativen för dina kunder som passar just era behov.

Nätbutik från 14 €/mån

Intranet & Extranet

Behöver du en intern webbplatform?

Behöver du ett extranet eller intranet för att kommunicera med dina kunder eller anställda? Ett intranet kan vara allt från en dold webbsida som ligger bakom ett lösenord för att dela intern information till ett avancerat kommunikationssystem mellan dig, dina kunder och din personal.

Intranet tjänster från 9 € / mån

Statistik 

Besökarstatistik och analysering

Vi kan förse dig med avnacerad besökarstatistik eller hjälpa dig att integrera tredjepartslösningar som t.ex. Google Analytics

Statistiktjänster från 2 €/mån

Saknar du något i listan?

 

Vi kan hjälpa till med det mesta när det kommer till hemsidetjänster, och ifall vi inte kan lösa det själva, så har vi ett stort kontaktnätverk för att förverkliga dina krav och önskemål på din hemsida.

Tveka inte att ta kontakt ifall du har några frågor: sales@sitebox.fi eller +358(0)248084335

Det lättaste sättet att ha en professionell hemsida

snabbt, enkelt och prisvärt